Demo2 first Demo2 second Demo2 thirdVa multumim ca ne-ati contactat si va intereseaza oferta noastra.


Daca v-ati hotarat sa cumparati, va prezentam modalitatile de achizitionare a vacilor:

  1. Ca sa puteti face importul de animale, trebuie sa aveti un cod de exploatatie valabil al fermei dumneavoastra si aprobarea de import, de la Directia Sanitar Veterinara.
    a. Inainte de a merge la selectia animalelor, verificati neaparat la Directia Sanitar Veterinara, daca aveti voie sa aduceti animale si daca aveti pentru animale adapostul corespunzator, pentru primele zile, pana la terminarea formalitatilor statale si analizelor pentru animale.
2. Putem merge impreuna cu dumneavoastra la selectia animalelor. Sau puteti merge direct la partenerii nostri si cu cine mai doriti dumneavoastra la selectia animalelor. Daca vorbiti engleza, germana sau maghiara, va puteti intelege cu partenerii nostrii direct la fata locului.
3. Inainte de plecarea la fermele noastre partenere, din strainatate, va rugam sa ne prezentati datele de contact ale firmei prin care faceti importul, codul de exploatatie valabil si adresa la care se va face livrarea animalelor.
4. Selectia animalelor se va face la ferme. Dupa selectie, ele vor fi transportate la ferma de unde se incarca pentru livrare.
5. Pentru a se putea incepe analizele de sange conform normelor UE si sa facem transferul animalelor la ferma de tranzit, trebuie sa preluam noi animalele de la ferma.
6. De aceea va rugam sa achitati la timp avansul de 10%, dupa primirea facturii.
7. Animalele pot fi livrate in termen de 5-10 zile de la selectie si primirea analizelor de sange.
8. Va rugam sa organizati astfel ferma, ca sa puteti sa preluati animalele la dumneavoastra in ferma, in maxim 3 saptamani de la selectie. Peste 3 saptamani se percepe taxa la ferma de carantina.
9. Diferenta de bani, este nevoie sa ajunga cu cel putin 2 zile lucratoare, inainte de incarcarea animalelor, in contul vanzatorului.
10. Incarcarea se va face pe baza numerelor de inmatriculare ale animalelor. Animalele care din motive de sanatate nu pot fi incarcate, vor fi inlocuite cu animale alese de cumparator ca rezerve.
11. Incarcarea animalelor va fi controlata de medicul specializat, al directiei sanitare, care supravegheaza exportul si care va face si actele de export.
12. Animalele care intre timp nu mai corespund, vor fi retrase si vor fi inlocuite cu rezervele alese de dumneavoastra la selectie.
13. La incarcare va vom incheia actele de export.
14. Actele sanitar veterinare de export, se trimit direct la directia sanitar veterinara din Romania.
15. Animalele sunt asigurate de catre vanzator, pana la descarcare.*Preţurile sunt fara TVA. Platitorilor de TVA, li se elibereaza factura externa, fara TVA.
 

Va multumim, Ing. Mayer Arthur